VÚB získala ocenenie „Bank of the Year 2004 Slovakia“ od The Banker

07.09.2004 Celý región

Bratislava, 6. september 2004 – VÚB, a.s. získala len niekoľko týždňov po obdržaní ceny Euromoney Awards for Excellence 2004 od časopisu Euromoney ďalš...
Bratislava, 6. september 2004 – VÚB, a.s. získala len niekoľko týždňov po obdržaní ceny Euromoney Awards for Excellence 2004 od časopisu Euromoney ďalšie ocenenie.

Časopis The Banker udelil VÚB prvýkrát v histórii cenu Bank of the Year 2004 in Slovakia. „ Obe ceny nás potešili a v pozitívnom zmysle nám sťažujú prácu. A to tak, že nám zdvíhajú latku a my sa musíme viac snažiť. Musíme ešte lepšie a kvalitnejšie obsluhovať klientov, musíme vedieť na všetkých úrovniach manažmentu robiť jasné rozhodnutia a robiť ich tak, aby korešpondovali s hodnotami banky“ uviedol generálny riaditeľ VÚB Tomas Spurny.

Ako informoval Anton Tsavkilov z Financial Times, súťaž medzi najvýznamnejšími konkurentmi na Slovensku bola tento rok veľmi vyrovnaná. Odborníci sa však rozhodli udeliť cenu VÚB banke vďaka skvelým výsledkom.

The Banker je jedným z najprestížnejších odborných časopisov o bankovníctve a finančníctve. Od roku 1926 ho vydáva Financial Times Business a jeho zakladateľom bol bývalý šéfredaktor Financial Times, Brendan Bracken. Každý mesiac prináša správy zo svetového retailového i firemného bankovníctva, informuje o technologickom rozvoji, produktových inováciách, vývoji softwaru, uvádza profily jednotlivých krajín ako aj komentáre a názory medzinárodne uznávaných expertov.
 

Vyberte región